| Manya | Data: Marţi, 04.12.2012, 18:15 | Mesaj # 1 |
 Soldat
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
Stare: Offline
| Scrieţi propriile voastre poezii folosind cît mai multe noţiuni matematice. Va doresc SUCCES
Mesajul a fost editat de către Manya - Marţi, 04.12.2012, 18:15 |
| |
| |
| Olga | Data: Miercuri, 05.12.2012, 20:13 | Mesaj # 2 |
 Soldat
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 1
Stare: Offline
| Noi la mate invatam Si de loc nu obosim Teme noi din ce mai multe In clasa a7-a avem studiate
Intii am facut recapitulare: Multimea numerilor rationale A lor comparare si ordonare; Dupa ce-am invatat si numerile reale.
Apoi mai usor de-acum am studiat Numerile irationale si definitii am invatat La matematica am rezolvat Probleme,exercitii si evaluari am dat
Si nu am uitat nici Geometria La care ne-am cunoscut cu axioma si teorema Si-intii la care am repetat Punctele, dreptele si planele , atent
Pe parcurs cu mai multe ne-am cunoscut Dar acum la functii noi am trecut Tema cu functii nu este grea Si acum eu va vo-i demonstra
Fie X si Y doua multimi nevide Fiecarui element din multimea X ii corespunde Doar un singur element din multimea Y Si acum la urmatoarea definitie eu trec
Functia se poate reprezenta Prin doua moduri numite asa: Modul analitic si modul sintetic: Ce poate fi prin tabel, diagrama s-au grafic
Elementele functiei stiti care sint? Legea de corespondenta numaidecit Dar intii domeniul de valori si de definitie Si nu doar acestea sint regulile de functie
Functiile pot avea diferite forme Functie de gradu-ntii se numeste una din ele Se poate numi proportionalitatea directa Si una din ele este si cea constanta
Functiile mai au inca 2 proprietati Asculta-le si poti si tu sa le inveti Caci poate vre-o data iti v-or trebui Dar tu pe acestea de-acum le ve-i sti
Sint functii strict crescatoare: Cind panta de zero este mai mare Si functii strict descrescatoare sint: Cind panta de zero este mai mic .
|
| |
| |